Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund


Med fläckar av färg
på mina händer
gick jag stigen
mot havet
En evighet
beslöjade
den tegelröda himlen
och ett ljummet regn
föll långsamt
över min värld
över mig




Fri vers av Lénon
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-10-14 13:27



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Magiskt skrivet..Gillar Fläckar på händer känslan..man har fullbordat någonting..sen att samtidigt vara fri och på väg, vandra ..mysigt!
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lénon