Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsexhibitionismen



Världsexhibitionismen

Dokussåpor med exponering

Ända in i ändtarmen tamejfan


Facebook

Bloggar

MSN

Fönster ner mot golvet

Grannarnas liv som på film

”Nej tänd inte lyset än de är så ostädat

tänk om nån går förbi på gatan”


”när ska hedern komma ifatt”




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO