Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har regnat idag

Det har regnat idag, minns inte om det var innanför eller utanför min kropp.


Stora, tunga droppar

Iskall luft

Och

Bitande vindar.




Övriga genrer av malin...
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 22:21



Bookmark and Share


  Sail
den här var mycket bra!!!
2009-10-09

    ej medlem längre
väldigt bra
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...