Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

griper ur mjölksyra och kramp; en kärlekens kärlekskamp



Jag viskar

Se mig

Jag vädjar och ber

Se mig
Våga, våga se


Varje gång du vänder dig om, för att gå
Håller jag dig kvar
Hänger längst med ben och arm
Du vidare, framåt går
Rör dig som om min kropp var gjord av luft
För mig mitt hjärta väger bly
Bultande ton och kilogram
Blodröda tårar varenda milligram
Var gång jag ramlar, skrapar mina ärrade ben
Vänder du dig om, tar mig i din famn

Jag ler i ögon av hav

Du ser mig

Du ler du med
Stryker salt från min kind
Kysser min panna och mun
Håller om mig för en kort sekund
Jag mår så bra, i denna stund

Jag strålar

Du ser mig

Du hjälper mig upp
Torkar bort allt smutts
Vänder dig sen åter om
Börjar gå, vandra, stega fram
Mot din framtid, utan mig

Jag sträcker ut mina darrande händer

Nej nej nej nej nej snälla
Inte nu igen!


Krampen skriker
Mjölksyran rusar
Störtar från mina händer och armar
Slår mot mitt trötta bröst
Allt i en otrolig smärta
Jag greppar tag
Släpas efter, som om jag är något du lämnat kvar
Det du vänt ryggen, mitt bristande hjärta

Jag viskar, som så många gånger förr
Viskar för dig

Varför varför, kan du bara inte äga modet
att våga se mig


Jag griper ur mjölksyra och kramp
Ur hjärta och ur värk
Tar åter tag i denna kärlekens kärlekskamp







Fri vers av Baystream
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-08 16:25



Bookmark and Share


  blaite
den här var riktigt tung..och väldigt fint skrivet..
2009-10-09

  m.ricknell
Tung... Känner din smärta med varje ord.. du förmedlar underbart bra...
2009-10-08

  Sturesdotter
kärlekskamp el kärlekskramp....ibland så nära liggande
väl gestaltat
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream