Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar - nu faller de igen...

Så kom den äntligen, den dagen då bubblan sprack, då droppen som fick bägaren att rinna över kom och äntligen fick tårarna fritt spelrum.

Det som utlöser har nog ingen stor betydelse egentligen, men kan kännas ack så mycket trots allt. En känslosam scen på tv, som lyckan i ett oväntat bröllop.

Efteråt i skönt tillfredsställd ro, förlöst, lättad och lugn, går livet vidare sin gilla gång...igen.




Fri vers av Susy Q
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q