Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa

Jag har världens bästa pojkvän, ja, så är det! Han hör av sig, när jag minst anar det och mest behöver det. Han lyssnar när jag behöver prata, tröstar när jag gråter och har den mest underbara famn att vara i.

Han respekterar mig och låter mig vara precis den jag är. Jag trivs i hans sällskap oavsett om vi ligger på en filt under solen eller kockar tillsammans i köket. Han håller min hand och ger mig rara smeknamn i messen han skickar.

Tillsammans med honom känner jag trygghet, glädje och tillit. Vi skrattar gärna och mycket, men också svårare saker kan vi tillsammans hantera. Han är en gåva och en välsignelse. Tack för att du finns och att vi har det vi har!




Fri vers av Susy Q
Läst 918 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-08 21:22



Bookmark and Share


  lycksele
Hoppas det håller i sej. Måste vara en stor styrka, moraliskt.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q