Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rik pojke

En rik pojke var min bästa vän
han gav mig allt han kunde köpa
När jag var glad
köpte han mig ett pärlhalsband
När jag var arg
köpte han mig en balklänning
När jag grät och var ledsen
köpte han mina tårar
och förvandlade dem till gnistrande diamanter

En rik pojke, han var värdefull för mig
Varje dag han gav
och jag tog emot
Min sorg, ilska och rädsla försvann
när han köpte saker till mig

En dag i november
min kärlek till pojken försvann
Då köpte han ett land
Slog in det i gyllene papper
och gav till mig
Jag tackade nej och han blev arg
gick och köpte till mig en planet

En planet jag fick inslagen gyllene papper
En planet där människor föds, lever och dör
Men även den gav jag tillbaks
Pojken blev ursinnig
och stampade på planeten
Den gick i tusen bitar
och kunde aldrig någonsin bli återskapad igen

En rik pojke, han var min bästa vän
han gav mig allt han kunde köpa
Men världen kunde han inte ge mig
jag var allt för kräsen
"Kärlek köpes ej av pengar"
sa jag och log så smått
Så pojken tog mitt liv och sitt
när han stampade på Tellus




Fri vers av Edith_
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 13:37



Bookmark and Share


  sprucknaläppar
haha. snap on that!!
2009-10-09

  blaite
haha fan va bra den var..
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_