Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängelset

När de gråa, tjocka molnen
uppe i himmelen
faller ned till jorden
och omringar dig
då vet du
att du är fången

Och ur dina ögon
en sorgeflod vill forsa
Du är borta
försvunnen
saknad

Men jag njuter av dig
Du, glöden på min cigarett
sista droppen i min vinflaska
det mest mogna äpplet i trädet
den sötaste jordgubben i landet
sista solnedgången
första tända stjärnan
sista hjärtslaget
första gången




Fri vers av Edith_
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-05 13:09



Bookmark and Share


  Annika Persson
Eller fångsten.
2012-12-06

    Ken Cassel
Bra Edith!
Gillar!
:)

Kram

Ken
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_