Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Åh en ljuvlig sommar dag
under trädet gungar jag
Upp till himlen
ner igen
Gungar jag
för alla dem
Som aldrig sett en himmel blå
Under stjärnors djupa vrå
Jag gungar upp
Jag gungar ner
Tills himlens färg
ej blå är mer
Då hoppar jag mot ängars blom
Plockar en lilja så from
Från skyn faller droppar små
Mina fötter börjar gå
Mot ett ställe jag känner igen
Jag går för alla dem
som inte har ett hem




Fri vers av Edith_
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 13:13



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Jättefin Edith!!
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_