Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För imorgon

De vackra orden finns inte längre kvar
alla papper lyser vita
Bara människoben vandrar genom natten
det måste vara tyst på våra gator

När den ensamma koltrasten
sjunger i dungen
sin klagosång
flyttar de sista fåglarna hem igen

Och när natten visar sig
har stjärnorna på himmelen slocknat
och månen har vänt
sitt gula ansikte mot rymden

För varje människa brann en stjärna
det var mycket länge sen
men ljuset flydde vår värld och mörkret var oändligt
Ingen kommer vandra på jorden igen




Fri vers av Edith_
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_