Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Jaguar

A green jaguar
crossed our street
while we were asleep
And in between
the darkest shadows it slipped
and fast it disappeared

Diamonds sparkling
between the wheels
The car has raised its
velvet seals
Away it sneaks
through narrow streets

and fades away
leaving only
a silver ray




Fri vers av Edith_
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_