Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen

Jag avundas barnen
och deras unga ögon
som ovetande och oskyldigt
smeker jordytan medhårs

Deras nya dagar som reser sig
likt vita fjälltoppar upp mot himmelen
och deras eviga lekar
En spegelbild av verkligheten

Med nöje ser jag fram emot
att dessa små liven
en dag skall ta över
våran smutisga värld
och göra den till sin lekpark

Där världens barn
får leka
i all evighet




Fri vers av Edith_
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-13 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_