Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör inte

Jag mjölkar ur
de sista okända
tonerna ur musiken

Solnedgången går
mot sitt slut
Det finns ljud
jag inte känner igen
som jag aldrig
hört förut

Mina ögon
börjar brinna

Jag önskar
vi var tillsammans igen
När solen slocknar
och mörkret
åter erövrar världen




Fri vers av Edith_
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-10 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_