Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till drogen

Du hör hemma bland kloakråttorna under jorden!
Du är smutsig, illaluktande och rutten!
Inte ens ett vackert skal, både inombords och utanpå är du ful!
Lat, ljugare, självisk du är!
Ensam, iskall och död bör du vara!
Vänner flyr åt alla håll
när de märker att din själ är såld
Och hårda ord de strör över dig
Lyssnar du ens? Hör du mig?
Häxan super skallen full
snart hon vila under mull
Graven besöker bara de
jävlar som vill ta och ge
När blinda åter börjar se
blir du förlåten, börja be!




Fri vers av Edith_
Läst 190 gånger
Publicerad 2009-10-09 13:55



Bookmark and Share


  LassO
de kallar jag en riktig utskällning ;=)
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_