Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främlingsattraktion


med en beslöjad blick
och en liten skär tungspets
som spelade över dina vita tänder
och fuktade dina läppar
tände du mig

påminde mig om min manlighet
bara för en liten kort stund
men det räckte för mig

länge




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-10-14 19:57



Bookmark and Share


  Cris
Ush! nu skrev jag fel citat "men den räcker för mig" skall det vara och inget annat.
2005-10-14

  Cris
Den är kort och bra, jag tycker det skal lstå "att den räcker för mig" håller inte med föregående kommentator. Det räckte säkert just då också men kanske gör det ännu, därför skall det stå kvar som det gör..tycker jag.
2005-10-14

  kath
de stunderna är sköna ...........
2005-10-14

  Smultris
Hörrudu... det här är en klockren fempoängare...
Så otroligt skön och sann och underbar...
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP