Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till andreas


baskermannen


du hade ditt underbara leende
och den svarta baskern på huvudet

med det insåg jag
att du

var en kul person





hoppas jag inte hade fel




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 623 gånger
Publicerad 2005-10-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP