Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vyss


Vyss lilla ängel, stilla nu,
du ska somna till en saga
En visa som vaggar
små barn till dröm

Vyss nu, blunda tyst,
skrik inte mer
Jag ska skrämma
dina djävlar från skuggorna

Andas tystare, le åt kudden,
jag ska jaga dina maror
Du ska drömma dig
bort från världen

Jag ska nynna dig
sagorna som inte finns
Jag ska sätta katten
att vakta din kammare

Vyss lilla ängel, stilla nu,
jag ska berätta en saga
Jag ska berätta vad världen
aldrig kommer att vara





Fri vers av Taurus
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus