Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dig X, jag vet att du läser. Res dig upp, för ditt eget bästa.


F4



blicken är betraktande
blå, kall
likt luftrummet du skapat, det
var aldrig mitt
att älska
rått

tankarna är tomma,
stumma i ett
bultande hjärta, det
bryr sig inte om
hur blodet smakar, tankarna är
dina

i ett slående
hjärta, F4;



tar du bort mig, så
försvinner du mig, så
tappar du mig

enkelt.

inte svårare än
en knapptryckning,

koncist


-Ta bort mig-

och så
plötsligt
är jag vilsen igen,


rakryggad






Fri vers av Taurus
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 22:56



Bookmark and Share


  filharmoniker
Slutet verkligen ekar extra starkt
2013-11-12

  cilax VIP
fin dikt i tider av sociala "nätverk" (nätvärk)
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus