Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9



Vore världen enkel
skulle ingen tveka,
skulle ingen blinka,
skulle ingen stå blick stilla,
skulle ingen blunda och
drömma den
vackrare,
enklare




Fri vers av Taurus
Läst 279 gånger
Publicerad 2014-04-23 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus