Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto:Anna-Sara Persson, Vilhelmina


av det vita

så bomullslikt
är konsistensen av
det pudriga

i solsken så kristallklart
men i skuggan
smutsigt och slaskigt

som värmen tär
på människans natur
i vinterskrud

så renadlat
är frukten av
himlens temperatur

i minsta studerande
är den vita massan
så detaljerad

en bild av människan

så unik
så granskande
i det minsta slask

men helheten blir
så fantastiskt
oändligt vacker

och i varje flinga som
faller mark
bildas det unikt skapade




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-10 16:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst så det är
varje flinga likt
var människa sin
signatur bär! Precis
som det Du skriver här!
Det är ord i rader så likt
med ändå så olikt någon
annans stil eftersom var och
en skriver efter sin feel! Fort-
sätt med Din stil den är så
talande fin, som om orden
smaksatts av vin...
2009-10-10

  peter markurth
oerhört skir
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP