Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag glömde bort andra versen av denna dikten så den kanske ändras snart.


Kalla Känsla

Ditt vita minne av tankar

lägger sig på vår hårda mark.

Likt en sommar smeknings rival

Dödar du ljuset.

 

Isens tårar träffar aldrig marken.

 

Du är känslan med ögonvitor

När du vandrar, vandrar omkring.

Tidsperiod efter tidsrymd söker du vår närhet

 Oh, kom igen kalla fru Vinter.

 




Fri vers av Sofiapoema
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-10-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema