Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en "irritation dikt" som jag skrev på min skrivarkurs.


sofia, Sofia, SOFIA!

En sak som gör mig irriterad,

är vuxnas eviga idioti.

Jag skulle hellre få mitt huvud flamberad.

En att en gång till kallas Sofie!

 

Dom kan sova "tryggt" om natten,

mina handlingar är ju fria.

Jag ska skrika och klösa som katten.

Snälla fatta, jag heter Sofia!




Fri vers av Sofiapoema
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-10-14 23:03



Bookmark and Share


    ingvar VIP
\"Än vuxnas eviga idioti\". Tyvärr alltför sant. Hellre få huvudet \"flamberat\" är härlig, svart humor. Nej, det kan upplevas som en djup kränkrning att inte bli kallad för vad man heter! Bra innehåll och gestaltning.
Ingvar
2007-09-19

    ej medlem längre
hihi...jag förstår. Vilken rolig tanke, nog vill vi alla bli kallade vad vi heter.
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema