Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi bara


tandros och himmelsljus
gnistrande trafikljus

och vi

bara leker med död
och blåljus

vi flimrar så nära döden
ändå förstår vi inte vardagen
uppskattar vi inte
livet


är det av nonchalans




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-10-14 23:14



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
en bra och vackert formulerad reflektion...fast jag tror inte det...att det är av nonchalans...kanske det är för att världen händer när vi tittar på den och ibland måste vi blunda...lite som levandedöda katter...

'sju år har vi levat i stillhet
lyckats undvika uppmärksamhet
levat och delvis levat' (t.s.eliot)
2005-10-15

    Barbro. Norberg-Rönnlund
En mycket bra reflektion i dagens vara ! Tankeväckning som ställer
många frågor på sin spets och just därför är denna text riktigt bra !
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP