Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson predikar


om vi bara är kära med alkohol i blodet
så varför inte

det är ju då våra känslor blomstrar

herr larsson stod vid ingången till domus
och predikade för en skara människor

tant gul trängde sig fram till honom

hallå på dig unge herr larsson
om kärleken är så mäktig
var har du i så fall din

herr larsson stannade upp
begrundade

hängde med hela kroppen
innan han vände sig mot tant gul
och sa

det är lungt madam

den finns här
gömmer sig bara
precis bakom hörnet

gömmer sig bara

sedan klev han ned
och gick med böjd nacke
någon annanstans








Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-10-14 23:37



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och underhållande
2005-10-15

    ej medlem längre
Underbart, härlig följetong som ger bilder i huvudet.
TantGul var en intressant typ.
2005-10-15

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Sådärja, nu blev det flera snäpp bättre ! Bra att du tog bort fredagsmys,
felstavat eller ej. Nu har texten ett bra flyt och budskapet är, än bättre !
2005-10-15

  himlens hemlighet VIP
klok och inte klok som en bok man läser baklänges...ledsam och hoppfull på en gång på nåt vis...för mig...lite som livet är kanske...fast jag hoppas att herr larsson förstår att känslor kan blomma vackert utan att man gömmer sig...bakom hörnet
2005-10-15

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Tragikomisk, eller ?! Visst tänker jag till vid läsning av denna.
Men menar du det jag tänker ?! Du har missat r:et i f(r)edagsmys
dessutom *retas* men.....det irriterar mig *haha*.
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP