Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blev en fläck på min vita blus

det blev en fläck på min vita blus
när jag skulle diska ur en kaffekopp
det kanske var det som Lotta menade
när hon undrade om jag ville vara perfekt
där i sitt arbetsrum utan utsikt
för en stund kände jag mig ren och fin
men det finns nog inget utan fläckar
och allt jag äger är lite trasigt
det är jag med antar jag
och katten har halshuggit änglarna
i fönstret
och jag har limmat tillbaka huvuden
vingar och glorior sedan förra hösten
änglarna ser ut nästan som förut
förutom ärren som jag slätat över
vissa ärr kan inte ens jag släta över
och vissa saker borde jag inte tiga om
men som svar på Lottas fråga
är att jag inte vet något om att vara perfekt
det finns mycket jag inte vet
som om det skulle vara värst
att bli lämnad för min sorg
eller att du stannade kvar
bara för att det var synd om mig





Fri vers av LilyRasp
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-13 00:54



Bookmark and Share


    sårosa
även fast titeln är första raden av texten så beskriver den hela alltet väldigt braa... saknar knut och dig.. kommer hem imorn !
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp