Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varmt tack Avd 5 ASIH Jacobsbergs sjukhus


Som gäst på ett förstklassigt hotell







Lyx för henne var
att få ha människor
omkring sig som kunde
konsten att fläta samman
respekt sympati och empati


i tre veckor hade hon njutit
av att dagligen träffa en handfull
sjukhuspersonal som motsvarade
allt hon kunde önska


här fanns inte en enda orosande
ingen som jagade fram jäktet

vänliga leenden och lyssnande öron
skapade trygghet


hon som aldrig uppskattat sjukhusbesök
önskade att den här avdelningen aldrig
ändrade på det som fick dom att fungera så väl

att vara människa mot människa
ända in i döden




Övriga genrer av Bim
Läst 682 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-12 01:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det sjukhuset du bneskriver måste vara en underbar upplevelse att vara patient på.
Din liknelse vid hotell är träffande.
2009-11-13

    papillon
En vänlig och positiv bedömning av en välfungerande sjukvårdsavdelning - och så två slutrader som lyfter allt till drabbande och fullständigt underbar poesi. Du glömde då inte ditt trollspö på avdelningen!!!
2009-10-15

  Lilla My* VIP
Varm och ömsint och gott att läsa Bim! Bör sättas upp på anslagstavlan på Avd 5!
2009-10-13

  lodjuret/seglare VIP
jo, om personalen behandlas väl av livet finns det ju goda chanser att de behandlar andra människor de har ansvaret för, så mye bättre
fin text om upplevelse på sjukhus
trenne violer får den
2009-10-12

  Lindsy
"att vara människa mot människa
ända in i döden "

gåshud. Mycket bra skrivet
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim