Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryser....


Fasa och fruktan

Fruktar fasan
Fasar för att frukta
Men gör det ändå




Fri vers av Blåklockan
Läst 636 gånger
Publicerad 2005-10-15 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan