Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


En dag som flydde


Det var en kort tid vi levde här

det var en dag av rött blod

en dag av röd skymning

en dag av mystik

du var här

och allt var perfekt




Fri vers av Sareo
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo