Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=pGwrbXGq7Tc&feature=related (Final Fantasy VI-searching for friends. Lyssna på denna när du läser. Innehållet i länken är Copyright. Square Enix.


En fri dröm

Du känner så mycket

kan jag dela din dröm

du har en dåraktig dröm

kan jag dela din atmosfär

dröm, snälla dröm

ord kan leda oss till sömn

jag vill kämpa för dig och allt som kan behandla oss väl

jag vill leva som i en dröm

jag vill vara nära dig, lilla du

leva i en stilla ström

kärlek är nu

kyss, o snälla du

livet lever så snällt i en flammande atmosfär


kärleken drömde en dröm, som den nu

glömt

livet strålar

vad har vi glömt

jag vill älska dig

kom nu till mig

ljus, kraft, och en dröm som aldrig

ska bli sann

*

På kyliga slätter

slår vinden mitt hjärta

jag har en väg att gå

lys ner på mig

känn mitt hjärta där jag står




Fri vers (Prosapoesi) av Sareo
Läst 379 gånger
Publicerad 2009-12-09 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo