Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Löpeld av ljus


När våra hjärtan löper tillsammans

och bildar en

vacker enhet

så ser jag dig

som du är

Livet är vackert

du ser på mig

ett kort

ögonblick




Fri vers (Prosapoesi) av Sareo
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-11 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo