Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Livets glädje


Sakta på steg på osäker mark

livets glädje och vilja

små tysta ord

säger jag till dig om och om igen

går sakta mot dig

känner kärleken

vill leva igen

jag har förlorat allt

men funnit dig,

mitt livs stora skatt!

kärleken går udda vägar

når en ny dimension

svarta ord

mörk sommar

iskall blues

heta nätter

het kärlek

vild längtan

och så du..

ge mig en kvinna

ge mig ett ögonblick av harmoni

ge mig hetta större än ord

ge mig allt..

*

ge mig kärlek

ge mig sommaren

ge mig vilt ljus..

ge mig små ord vilt brus

ge mig din kärlek...




Fri vers av Sareo
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 20:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
...och jag gläds med delar av den delen av dig som du bär inom dig som är den delen som finns här!



.....sedan sker det omändringar i mitt varande på det som är du och jag ger dig min innersta längtan och så blir det att gå där daddelpalmerna vajar...eller där olivkvistarna när öknens sand till att bida sin tid
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo