Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


När sommaren kommer

När sommaren kommer

då är allt så varmt och fint

vinden leker bakom min rullgardin

den sover lugnt där

I sommaren möttes vi när jag var 17 år

dina läppar skulle aldrig tillhöra mig

för du tillhörde nån annan

jag fick dock en kort tid då jag fick träffa dig

tiden moln drar oss framåt

Trappor utan mål sluter sig om oss

berövar och dödar all energi och vilja

idag känner jag en annan kvinna

som gillar mig

som jag hoppas blir min

jag hoppas att turen står på min sida

jag hoppas jag får dela mitt liv med denna mö


Sommarens ljus river i mitt liv

sommarens längtan drar i våra hjärtan

det drar upp svåra minnen

som den junikvällen 1998...

då allt föll samman..

då jag såg...

att flickan hade en annan...

Sommarens ljus är fint

sommarens ljus värmer

sommaren får oss att leva vidare.

jag hoppas att jag blir lycklig i mitt liv


Jag ska glömma den flickan

jag måste gå vidare

och njuta av mitt liv






Fri vers av Sareo
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo