Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Den långa tröttheten


Trött,

sliten,

utmärglad

så trött

måste sova i tid

måste sköta om mig

och komma igen




Fri vers av Sareo
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo