Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt, sång. Läs den som en sång med refränger. http://www.youtube.com/watch?v=CNBIXRobCNI&feature=related Ha denna video som musik.


Vägen till kärleken


Kärlek strömmar genom vårt liv

så många misstag

leder oss mot vår avgrunds djup

känn kärleken

försök skärpa dig

känn ditt liv

känn livets feberfrossa

känn allt hända

kan det vara kärleken som kommit igen?

livet vandrar udda vägar ännu en gång igen

ta min hand ännu en gång

känn kärleken

känn liv och bultande hjärtan leva starkt och vilt

i en värld sedan länge förlorad

Känn ditt liv!

Lev ditt liv!

*

Känn din styrka

döda livets jätte

känn den enorma styrka

som förde dig till mina armars djup


*

känn ditt liv

känn din styrka

känn den enorma styrka som förde

dig till mina armars djup

*

Känn ditt liv

och kom tillbaks till

mig

känn hur det fick oss att tro

på kärleken ännu en dag

du var stark

men jag var svag

vågar du ge mig en ny chans?

Kom tillbaks till mig!

*

känn ditt liv

och våga leva ditt liv ännu en gång!




Fri vers av Sareo
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo