Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Ett stilla ljus

För mycket att göra

för lång väg att gå

för lite tid

för lite tid att känna

för lite tid att hinna det som ska göras.




Fri vers av Sareo
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo