Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En välbekant rörelse vilar här

När du gick
dit vi inte kan följa
stod vi länge kvar
och såg mot den plats
där du senast blev sedd
En kudde
som fortfarande bar formen 
av ditt huvud, veck
som snart ska slätas ut
Som din panna som jorden

Vi blev en krans runt din kista
bundna av knutar vi aldrig sett,
men som du fäst i varje kant
En välbekant rörelse,
vilar här
Flyktigt stark,
som krusningar i ett segel




Fri vers av Sara Boström
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 10:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
det bär så mycket sorg här att jag gråter...jag försöker värja mig men dina ord gör det omöjligt...tillsammans med din senaste text så griper dina ord tag i smärtan så hårt att jag kan inget annant än gråta...fy vad det känns
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström