Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den magra jorden

Skogen en omfamning
varma dofter, mjuka barr
Höga stammar lyssnar
med grenar som bär
allt jag inte orkar

Vidare, djupare in
där varje rörelse en gång varit
en vind från havet
Där glömskan växer förklädd
till ljung och blåbärsris

Trädrötter på stigen
som knotiga glimtar
av stora system
Fästen och sammanhang
som binder den magra jorden
jag vandrat i väntan
på storm

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sara Boström
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-15 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström