Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligheter

Snart har jag kysst dig

på alla platser, utom

i verkligheten




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-03 18:32



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En av de bättre senryuerna här på länge!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström