Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick passerar

Jag bär skogen
bakom ögonlocken,
när jag blundar
är jag där

En stig, en sjö
Ljus som faller
genom ytan

Mjuka krusningar
i min hand
som vill sträcka sig
innan ögonblicket passerar

Jag vet att du väntar,
men jag är redan här




Fri vers av Sara Boström
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-19 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström