Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Succé på hemmascenen

Vi är i ett rum
som behöver ett skratt
Det måste vara mitt
en överslätande befrielse
som balanserar rollerna
vi aldrig sökt
men ändå spelar

Så jag drar lätt på munnen
och bjuder på ett innerligt skratt
Ett som når ögonen
och smittar av sig

För att jag kan
För att ni behöver mig
För att rummet väntar




Fri vers av Sara Boström
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-05 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström