Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla i ett språng

Det gör ont att stå
stilla i ett språng,
infrusen i en rörelse som stelnat
som svallis längs en bergssida

Böljande skikt,
bevarade ögonblick
Precis där motorvägen svänger
Flyktiga ljus från bilarna
som passerar

En stilla ström
En konstant ensamhet
som jag först trodde var frihet




Fri vers av Sara Boström
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-31 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström