Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny ensamhet

Jag lever ensam med dig,
i tomrummet jag möblerat
med åren
Hyllor med småsaker
jag tycker om

Tunna väggar
där man kan höra
nätterna passera

Som andetag i ett mörker,
i bland mitt på dagen
när jag blir stående vid ett fönster
och upptäcker
att jag inte längre lyssnar
efter dina steg




Fri vers av Sara Boström
Läst 378 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-28 01:31



Bookmark and Share


  träsnidaren
Närvarande och fin text.
2014-07-28

  cilax VIP
vackert
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström