Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem jag kan bli

Snart har jag varit rädd
i mer än halva mitt liv
En strategi som blev en vana
som blev jag

Den natten,
jag var inte stark nog
Jag vågade inte lita på ljuset
Jag lät tiden bli en skugga
som forfarande faller

Och vem skulle jag vara utan mörkret?
En annan,
någon bättre
Inte starkare
men öppnare,  
närmare




Fri vers av Sara Boström
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-09 20:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
Ja vad vore man förutan?
Det är lätt att måla en bättre värld än den man erfarit.
Känner med och känner igen mig i dessa rader...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström