Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar försiktigt

I dag hörde jag ett namn
i ditt hjärta
Två stavelser, dubbla slag
under handflatan
där huden är som tunnast

Namnet var mitt,
liksom muskeln som sjöng
med fantastisk akustik

Jag lyssnar försiktigt,
en ton i taget

Det var länge sedan någon sjöng
bara för mig
om längtan




Fri vers av Sara Boström
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-28 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström