Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick ett brev


Äntligen



Nu har jag äntligen fått det

brevet om min framtid

så länge har jag sått det

nu kan jag få frid


Jag har köpt en kjol ida´

som passar perfekt

jag ska va fin tralala

jag åker dit direkt


Det ska bli roligt att vara social

att känna gemenskap och skoj

ta på mig min lila schal

hoppa upp på min hoj


Nu har jag äntligen haft tur

inte gå runt och vänta

känns som en mur

har rasat och jag börjar längta........yes!






Prosa (Prosapoesi) av Christine Sabel
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-13 14:06



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra
Gillas
Rimmade bra där

Kram

ken
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel