Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-10-13)


viets vara

Kväv inte viets vara
med dina tomma
rop på hjälp.
Säg inte du är osann
med din lilla
spröda röst
när jag ser
och hör
hur vackert
du talar
med syn
och ord.
Rör inte vid mig
mer
om du inte vill.
Sluta fråga
vad jag gör
sänd inga
pok
och se mig inte
mer
om du verkligen
inte vill.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-13 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn