Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandel

Ett slag
Sen låg hon där
Blodig
Rädd
Darrande
Ett ord
Och hon hade rest sig upp
För att än en gång
Få känna
Ett hårt slag
Mot kinden




Fri vers av M_Franke
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 22:44



Bookmark and Share


  peter markurth
stark väl uppbyggd
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke