Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du älskling?

Jag var säker
klar för livet
redo för hoppet

När gummibandet brast,
så djupt jag föll
såg er som små prickar, små stjärnor
högt över mig

När jag träffade marken försvann jag
för evigt från era hornhinnor

Men innan jag slöt ögonen för sista gången
tänkte jag:
Var är du älskling?




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-16 20:16



Bookmark and Share


  Robin V
Den här är så fin i all sin vemodighet. Bra skrivet!
2013-07-11

  Lars Hedlin
Starkt och full av känslor
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke