Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris från 15/3 2011 Till Mikael


Jag är som du

Jag är som du

Jag bara älskar
Att Se dig äta
Precis som jag
Med mat runt munnen
Och spilld sås på duken

Jag bara älskar
Att höra dig gå runt och prata
Med dig själv
Precis som jag
Och nynna små melodier

Jag bara älskar
Att du
Precis som jag
Tycker att vissa helt naturliga saker
Är lite smått pinsamma

Jag bara älskar
Att du
Precis som jag
Bara är du
Lite galen kanske
Smått underlig
En tänkare, som vill så mycket
Men kanske inte alltid orkar

Just nu
Ligger du bakom mig och sover
Jag kan höra dina andetag
Lugna
Trygga
Varma

Jag är du
Du är jag
Vi två är en




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 426 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-22 19:37



Bookmark and Share


  röd_asfalt
Fint så man nästan blir tårögd.
Fint det där med kärlek.
<3
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke