Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag som talar

Jag låg stilla
Tyst
Och lyssnade till dina andetag

Låg stilla
Tyst
Upptäckte inte förrän det var för sent
Att jag själv
Slutat andas




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 406 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-25 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke